Návštěva showroomu ADA v Rakousku

Začátkem září se konala již tradiční výstava nábytku  “ Hausmesse 2021″ v Rakousku ve městě Anger. V tomto horském malebném městečku sídlí společnost ADA – jeden z největších Evropských výrobců nábytku. Vzhledem k tomu, že jsme jejich dlouholetí odběratelé, tak jsme tam nemohli chybět.

Představili nám nové kolekce sedacích souprav, kvalitních postelí a křesel. Výhodou zn. ADA je pestrost sortimentu a to ve všech cenových hladinách.Jejich výrobky uspokojí jak designově a materiálově náročného klienta tak i zákazníky požadující střední kvalitu za přijatelné peníze.

Společnost ADA má samé přední designéry nábytku a je to na jejich výrobcích vidět. Nejsou zastaralé a vždy moderní s nadčasovým designem. Hlavním trhákem byli kontinentální a boxpringové postele a multifunkční sedací soupravy, umožňující kvalitní rozkládání, posuvné opěráky a sedáky a samozřejmě úložné prostory.

Většinu sortimentu máme v naší nabídce a velice rádi Vás s touto značkou seznámíme a pomůžeme vybrat to pravé do Vašich domovů.